Ajankohtaista

Tutkimustuotteiden tuotespesialisti – Triolab Oy

20.11.2018

https://www.triolab.fi/tyopaikkailmoitus-tuotespesialisti/?fbclid=IwAR1aGmamXI7q_lpHJXi26eK7LAB05QlqIl4qEqIw4L3XYjtitDtGo6E24H4

Triolab Oy hakee tuotespesialistia tutkimustuotteiden myyntiin, markkinointiin sekä tuotetukeen.

Pääasiallisena työtehtävänäsi on jatkuvasti laajentuvan tutkimustuotevalikoimamme tuotteiden myynti, markkinointi ja tuotetuki yliopistoille ja tutkimuslaitoksille koko Suomen alueella. Sinulla on lisäksi merkittävä rooli asiakassuhteiden kehittämisessä ja vahvistamisessa yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä tiimin kokeneempien asiantuntijoidemme kanssa, mutta pääset myös toteuttamaan itseäsi. Emme odota löytävämme valmista kenttätyön osaajaa, vaan innokkaan ja myyntihenkisellä asenteella varustetun tulevaisuuden ammattilaisen! Sinulla on hyvä englannin suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on myös valmius matkustaa kotimaassa viikoittain.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn reilussa ja mutkattomassa, töitä tosissaan tekevässä organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen
jussi.kurittu@triolab.fi.

Lisätietoja Triolab Oy:ssä antaa myyntijohtaja Jussi Kurittu (p. 0400 800 917,
jussi.kurittu@triolab.fi).